7.6.2008
Tarkotus oli lähteä heti aamusta Milanoon mutta aika hupeni johonkin ja todettiin että iltapäivällä ehkä sitten. Tarkoitus oli mennä Rhosta bussilla messukeskukselle josta lähtee metro mutta myöhästyimme bussista juuri sopivasti ja tunnin odotus ei houkutellut. Joten junaan. Juna oli tyypillinen italialainen juna, pysähtyi eikä liikkunut enää. Lähdettiin lätkimään ja päätettiin vaikka kävellä.

Kävely osottautui huonoksi ideaksi ilman karttaa, kävelimme väärään suuntaan. Meni säätämiseksi mutta lopulta olimme Milanon kartan onnellisia omistajia ja istuimme metrossa menossa keskustaan.
Kävimme kävelemässä Vittoria Emanuele kakkosen ostoskäytävää ja katsoimme Pradan jne liikkeitä.

Prada ja alemmassa kuvassa Ville ja kaunis irvistys ko käytävällä

1625858.jpg

1625863.jpg

Ovilla oli vartijoita joten emme edes yrittäneet sisään. Kävimme Duomon kirkossa katselemassa ja sitten kävelimme pitkinpoikin Milanoa. Lopuksi päädyimme keskelle homojen mielenosoitusta. Seurasimme hetken ja lähdimme kotiin, ei mitään tietoa nimittäin kauan kotimatka kestäisi ja koirat olivat yksin.

Duomo

1625853.jpg

Homomielenosoitus

1625868.jpg

Metrolla pääsimme Rhon messukeskukseen, sieltä bussilla Rhohon josta kävellen kotiin. Pitkä päivä ja iso väsy.

8.6.2008
Ville oli maininnut vuokraisännälle että haluaisin jotain rehuja parvekkeelle. Vuokraisäntä siis raahasi meidät innoissaan puutarhakauppaan.
Saavuimme kauppaan ja onni ja autuus, samassa kaupassa oli eläinkauppa! Ensin ostimme ison kasan rehuja, myös tomaattia ja chiliä. Ja sen jälkeen eläinkauppaan. Koirille piti saada nappulaa, kaksi kuppia ja peti. Söpöt vaaleanpunaiset kupit löytyi sekä myös sapuskaa ja se pehmeä peti. Nyt on tuo parvekekin hieman nätimpi.
Pistän kuvia siitä kunhan siirrän kamerasta...