17-23.11.2008
Maanantaina saapui kaverini Karita Italiaan. Kone laskeutui iltapäivästä Bergamoon. Tarkoitus oli kävellä Rhossa mutta tietenkin kaikki kaupat (ja suurinosa baareista/kahviloista) oli kiinni joten vietimme koti-illan.

Tiistaina lähdimme heti aamusta n. 100 km päässä sijaitsevaan Serra-Valleen ( http://www.mcarthurglen.it/serravalle/home/home.php ). Kyseessä on siis iso ostoskylä jossa on kalliiden muotiliikkeiden outletit. Hinnat vaihtelivat, alennukset olivat suuria muttei se aina riitä. Jos laukun lähtöhinta on 600 e ja alennettuna 300 e niin onhan tuo 50% alennus iso mutta ei silti meidän lompakolle. Löytyi sieltä kuitenkin liikkeitä joihin meillä oli varaakin sekä ostoskylän vieressä oli ostoskeskus kenkäkauppoineen.

Keskiviikkona shoppailu jatkui ja menimme Rho Centeriin. Kiersimme kaikki kaupat ja jatkoimme toiseen ostoskeskukseen Bonolaan. Bonolasta kotiin, koirat ulos ja Rhohon tutkimaan paikallisia kenkäkauppoja. Tehokasta ajankäyttöä. Kävimme ennen kotiinlähtöä Villen kanssa kaljalla ja limulla syömässä alkupaloja.

Torstaina Milanoon. Minähän en itse vapaaehtoisesti shoppaile joten minulla ei ollut aavistustakaan mistä Milanosta löytyy mitään. Netistä katsoin jotain valmiiksi. Corso Buenos Aires on iso ostoskatu, jokaisen himoshoppailijan pakko käydä-kohde. Pyörimme hetken keskustassa Il Duomolla ja ympäristössä ja kävelimme takaisin Buenos Airesille. Sieltä löytyy mm. kenkäkauppa jossa kaikki kengät ovat 30 e sekä aivan liikaa vaatekauppoja. Kotimatkalla kävimme vielä Rhossa katsomassa yksiä kenkiä ja noutopitserian kautta kotiin.

Perjantaina kiertelimme autolla lähiseudun kauppoja, mitä nyt muistin niitä lähellä olevan. Tarkoitus oli mennä Milanoon vielä mutta aika meni niin nopeasti että lykkäsimme sen lauantaille.

Lauantaina heti aamusta Milanoon, Villekin lähti mukaan. Tällä kertaa kävelimme Via Torinoa, joka alkaa heti Duomon kulmalta. Toinen ehdoton shoppailukatu.
Sieltä löytyikin mitä oltiin tultu hakemaan (siniset saappaat) ja lähdimme pois, tarkoituksena käydä vielä parissa kenkäkaupassa lähikulmilla. Lähdimme myös pyörähtämään Auchanissa, Karita keräili kokoelman kissanvessandödöjä. Ja sieltä löytyi aarre, koirille autoon Atlas kuljetusboksi hintaan 35 e. Suomessa nettikaupassa samanlainen maksoi 110 e joten edullista, hyvin edullista. Muutaman kaupan kautta kotiin ja kokkaamaan.

Sunnuntaina lähdettiin vuorille. Kävimme Pigran lähellä paikassa jossa kävimme aikasemminkin. Ilma oli hyvin rapsakka, onneksi ei tuullut. Mutta ilman kirkkauden ansiosta näkymät olivat upeat.

Vähän ennen huippua pysähdyttiin hetkeksi
ita68.jpg

Ylhäällä, tuonne kumpareelle kiivettiin, Ville kiipesi vielä sen takana olevalle
ita69.jpg

Lumihuippusta maisemaa
ita70.jpg

Järviä
ita71.jpg

ita72.jpg

Jos oikein tarkkaan katsoo, näkee meidät tuolla kumpareella
ita73.jpg

Maisemia
ita74.jpg

ita75.jpg

Paluumatkalla jumituttiin vuohilauman taakse. Jossain vaiheessa niiden ohjaaja ne ajoi sitten ylös, toiselle laitumelle.
ita76.jpg

Heitettiin koirat kotiin ja käytiin vielä kerran Rho Centerissä.

Viikon shoppailun saldoa:
Koirien kuljetusboksi, alusvaatteita, takki, kengät, tohvelit, verkkarit, ensi kesäksi crocsit, kaulaliina ja laukku. Villelle takki, villapaita, tohvelit ja bokserit. Enpä jaksa yhteishintaa laskea mutta veikkaisin että alle 150 e meni joten olen ylpeä halvoista löydöistäni.
Karita löysikin vähän enemmän, tipuin kärryiltä ajat sitten.

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä vietiin Karita kentälle kauheassa lumipyryssä. Aamulla koko tapahtuma tuntui unelta, lumen peittämä Bergamo ja kaikki.
Mukava viikko oli.