9.1.2009
Kärsin jonkinasteisesta kirjoitustukoksesta. Huomasin tämän heti vuodenvaihteen jälkeen. Toka päivä ajattelin kirjoitella jotakin uudesta vuodesta, sain hetken pähkäilyn jälkeen kasaan lauseen "ilta oli rauhallinen, paukkuminen alkoi vasta puolilta öin ja kesti n. 20 min". En nähnyt vaivaa julkaista tätä mahtavaa lausetta.
Sunnuntaina (4.1.) ajattelin kirjoitella viikonlopusta. En edes avannut ohjelmaa, mietiskelin itsekseni. Lauantaina käytiin koiratarhalla ja sunnuntaina joella. Koirapainotteinen viikonloppu siis. Ei, en halunnut julkaista tätäkään, en nähnyt siihen mitään aihetta.

Tiistai, loppiainen. Alkoi satamaan lunta! Mieleen tuli välittömästi blogi ja sen päivitys. "Sataa lunta." Jooei. No sitä lunta nyt kuitenkin satoi aika paljon. Iltalehti sitä kutsui lumimyrskyksi, ei se kylläkään sitä ollut vaan lumisade joka kesti kauan. Sähköt ei katkennut eikä lämmitys, ei mitään raportoitavaa.

Lievää tylsyyttä siis ilmassa, mistä johtunee myös tämä kirjoitustukos. Pistän pari kuvaa lumesta, tollanen määrä lunta on kuitenkin harvinaista täällä.

Ville koiralenkillä

Maisemaa