25.6.2006
Eilen lähdimme pyöräilemään. Ja etsimään laajakaistaan modeemia. Ihmeellistä mutta se löytyi ekasta kaupasta. Mutta eipä löytynyt sitä tökkeliä puhelinpistokkeeseen. Ja sitten etsittiin, etsittiin ja etsittiin. Saatiin vinkki liikkeestä, ei löytynyt. Pyöräilimme liikenteen seassa kuten ilmeisesti pitää, jopa Suomessa (häpeällinen totuus, en ole ikinä taajamassa ennen pyöräillyt liikenteen seassa). Osa autoilijoista noudattaa liikennesääntöjä, osa ei. Koska olet pyörällä altavastaavana eikä uutta päätä saa niin niitä tuli varottua. Lopuksi löysimme kaupan joka tiesi etsimämme kaupan osoitteen ja sen että se on mennyt jo kiinni. Njaaha, kotiin siis. Netti oli jumahtanut aamupäivällä, ei tietoa miksi...

Ja tänään sitten Ville haki sen hemmetin tökkelin töiden jälkeen. Sinällään suuri yllätys, ei toimi silti laajakaista. Selvisi myös nettiongelma, meillä piti olla 100 tuntia surffausaikaa josta on käytetty 50. Mutta jokaisesta, vaikka minuutin kestäneestä, surffauksesta tuo vatipääliittymä on velottanut vartin, sinne meni 100 tuntia. Ei tiedetty, lienee oma moka. Ladattiin kymppi aikaa kortille, hinta on 2 €/tunti joten ei turhia surffailuja tule tehtyä. Ehkä se laajakaista alkaa toimimaan lähiaikoina, jos onni käy.

Mä oikeasti yritän keksiä myös positiivisia asioita kirjotettavaksi. Koska en jaksa kertoa että Miriltä tuli kiinteä kakka tai että sisällä ei ollut kuin 28,5 lämmintä niin niitä ei ole. Lupaan yrittää enemmän.