11.7.2008
Uaahh tätä nettiä. Toimii jos toimii, hyvä jos silloinkaan.
Kävin reippaana maksamassa laskun postissa. Täällä sivistyksen kehdossa kaikki laskut maksetaan bancopostissa eli minulle niin rakkaassa postissa. Ärsytti jo valmiiksi vähäsen.
Nykäsin postin oven auki, vain kymmenisen ihmistä ennen minua. Onneksi ilmaistointi toimi ja siellä oli lähes siedettävää seistä. Viisi ihmistä oli saanut laskunsa hoidettua kun syntyi hässäkkä. Ilmeisesti tytön tarjoama 50 € oli väärä tms. Postivirkailija huusi, tyttö huusi, tytön poikaystävä huusi, toisen luukun virkailija huusi. Sitten otettiin valokopioita, kirjotettiin puhelinnumeroita ja huudettiin. Ja huidottiin. Ensimmäisen kerran näin ärtymystä kaikkien jonottajien kasvoilla kun homma kesti ja kesti. Toinen virkailija otti setelin ja meni viereiseen baariin, ilmeisesti kysymään mielipidettä (baarimikolta?!) koska palasi hetken päästä ja huuto jatkui. Kun oli tarpeeksi monta kopiota otettu niin seteli jäi postiin ja tyttö poistui ovet paukkuen ja kädet heiluen. Onhan touhua.
Ihme kyllä laskun maksaminen kävi ilman ongelmia. Ihmettelen sitä syvästi. Tosin virkailija ei puhunut minulle kuin summan jonka halusi (se maksaminen muuten maksaa euron mikä on minusta riistoa ja väärin koska vaihtoehtoja ei ole), muuten oli koko ajan hiljaa. Kai se tietää jo etten ymmärrä kuitenkaan.

Huomenna Bellagioon, jos vaikka nähtäisiin George Clooneyn talo. Tuskin sentään miestä itse.