14.6.2008
Herättiin kauhean aikasin ja lähdettiin autolla kiertämään Como-järveä. Tarkoitus oli ajaa nopeasti Como-järven pohjoisosaan. Pysähdyttiin kuitenkin Leccoon etsimään kauppaa ja kävelyttämään koiria. Kauppaa emme löytäneet.

Lecco ja maisema
1646665.jpg

Lecco ja neljä pölvästiä
1646667.jpg

Pääsimme järven toiselle puolelle ja aina välillä pysähdyttiin, kauppojakin löytyi ja saatiin eväät. Kylät olivat aika samanlaisia tai oikeastaan niitä oli kahdenlaisia. Tavallisia ja turistirysiä. Ville oli töissä saanu vinkin näköalapaikasta, sieltä kuulemma näkyisi Como-järven joka kolkkaan. Sinne siis. Löysimme ylös kiipeävän tien helposti.

Alppilehmiä tms kavereita hillu siellä joka puolella vapaana
1646669.jpg

Jossain ilmeisesti käännyimme pieleen. Tarkistimme alastullessa että siinä todella luki sen vuoren nimi johon oltiin menossa mutta ei sieltä kyllä sinne päässyt, ei alkuunkaan. Ei kuitenkaan sitä tiedetty ja jatkettiin matkaa. Löysimme tiemme jollekin näköalapaikalle josta lähti vaelluspolku. Otimme koirat ja kävelimme vähän matkaa. Oli viileä ja aukea alue ja jopa Miri kiskoi remmissään joten Ville päästi hurtat irti. Ja kyllä ne nauttivatkin. Kaikki, jopa Miri, juoksivat sydämensä kyllyydestä pitkinpoikin.

Vaelluspolkua
1646670.jpg

Maisemaa
1646671.jpg

Pieniä piskejä
1646672.jpg

1646676.jpg

1646675.jpg

Lopputulos, tyytyväiset ja iloiset koirat joista yksi oli löytänyt jonkin eläimen paskaa ja pyörinyt siinä. Ville pesi pahimmat pois juomavedellä ja sukillaan. Hyvä Irkku!
Paskanen elukka
1646678.jpg

Ajettiin kilometrin verran alemmaksi ja syötiin eväät ja palloiltiin siinä hetki.
1646664.jpg

Rassi reunalla
1646680.jpg

Ville tutkimassa muistoristejä
1646681.jpg

Jatkettiin matkaa ja mentiin takasinpäin ja käännyttiin uuteen suuntaan. Sieltä löytyi jokin grillauspaikka, räpsästiin pari kuvaa ja jatkettiin ylöspäin. Oltiin niin ylhäällä että pilvet pilasivat säännöllisesti jokaisen kuvan, ikävä kyllä.
1646683.jpg

Eipä sieltäkään etsimäämme paikkaa löytynyt, hetki palloiltiin ja lähdettiin pois. Päätettiin ottaa uudestaan paremman kartan kanssa.
1646685.jpg

Ne lehmät oli kyllä hassuja.
1646688.jpg

Ville halusi vielä käydä katsomassa jotain myynnissä olevaa autoa. Oli nähnyt matkalla ko autoliikkeen, joka vietti silloin siestaa. Väitti muistavansa tarkalleen missä ko liike on. Ajoimme, ajoimme, ajoimme, siis väärään suuntaan eli takasin päin. Lopuksi Ville suostui kääntymään, minun huokailujen takia. Ajelimme takasin päin ja kappas, ko liike löytyi n. 10 min päästä siitä kohtaa mistä oltiin lähdetty sitä etsimään. Sen lisäksi käytettyjen autojen puoli oli lauantaisin kiinni. Hyvin meni.
Comossa oli jotkin festarit ja hetken siellä autolla pyörimme mutta totesimme että koirien on aika päästä kotiin nukkumaan joten jätimme festarit väliin ja lähdimme kotiin.
Hyvä päivä, koirat tarvinnee viedä toistekin vuorille juoksemaan.