15.10.2008
Lähdin koirien kanssa puolilta päivin joelle. Ilma oli lämmin ja otettiin uimakamat sekä vähän nakkia mukaan.
Koko paikka oli autuaan tyhjä. Yksi auto oli parkissa kun saavuttiin ja koirat juoksivatkin irti. Hieman muodon vuoksi kerrattiin seuraamista ja paikallaoloa ja sitten lähdettiin uimaan.
Vesi oli noussut tosi paljon. Ennen mentiin aina useamman särkän yli, nyt jäin ekalle särkälle. Ennen koirat ovat voineet itse kahlata ekalle särkälle, nyt vesi yltti minuakin reilusti yli pohkeen.
Ei ötököitä, ei ihmisiä ja aurinko paistaa. Vesi oli julmetun kylmää joten varsinainen uiminen jäi kastautumiseen ja kahlailuun. Irkku otti surmanloikan virtaan ja meinasi lähteä ajelehtimaan, tuon idean jälkeen pysyi vapaaehtoisesti kahlaamassa rannalla.

Irkku kahlaa
pis19.jpg

Irkku sählää
pis20.jpg

Ja taas kahlaa
pis21.jpg

Rassi ja Miri tyytyivät seisomaan lähinnä rannalla, Miri kävi kerran kahlaamassa.
pis22.jpg

Ja sitten makailtiin auringossa. Oli kuuma.
pis23.jpg

Maisemaa
ita38.jpg

Lähdettiin pois. Kannoin taas koirat ja tavarat osissa ja Miri koitti suorittaa jonkinlaisen uskollisuusmitalin, se lähti perään. Käännyin onneksi katsomaan taakse ja sen etujalat jo kauhoivat. Karjaisin kuin hyeena ja Miri perääntyi seisomaan veteen. Liian kova virtaus pienelle koiralle.

Nurtsilla hetki kuivateltiin jalkoja ja tassuja ja tehtiin pari temppua. Joskus tuntuu että jokin ruuvi on noilta elikoilta tippunut jossain elämänvaiheessa...

Hyrrä
pis24.jpg

Istu
pis25.jpg

Ciao
pis26.jpg

Peruuta
pis27.jpg

Tassu
pis28.jpg

Hölmöt sählät
pis29.jpg

Kiva päivä. Autonkin säilyi ehjänä eikä ollut yhtään läheltä piti-tilannetta.