30.6.2008
Helvetin laajakaistamies. Mulla palaa päreet ihan lähiaikoina. Onneksi en jättänyt markkinoita väliin sen takia että olisin odotellut sitä.
Lähdin siis pyörällä markkinoille. Hakusessa oli reppu ja puuvillaiset venyvät sortsit joilla on mukava pyöräillä. Mahdollisesti myös paita. Olin kävellyt markkinat puoleen väliin kun tajusin jälleen kerran. En ole muodikas, minun on vaikea löytää vaatteita sen takia että arvostan enemmän mukavuutta kuin ulkonäköä. Vilkuilin ympärilleni ja kaikilla oli päällä sellaista joustamatonta kangasta olevat housut tai sortsit. Siellä ei siis ollut. Yhdet löysin mutta tajusin niiden olevan yöpuvunhousut enkä sitten viitsinyt ruveta ne jalassa pyöräilemään. Reppuakaan ei löytynyt. Tarvitsen kestävän repun johon mahtuu edes muutama vesipullo jne. Siellä oli nätisti muotoiltuja blingblingillä ja muilla koristeilla korostettuja kivoja reppuja joihin mahtuisi ehkä tuurilla maitopullo ja juustopaketti. En tartte sellasta.

Tallustelin toria ympäri ja pohdiskelin. Koska siellä on 2-15 € vaatteet niin ajattelin antaa periksi ja ostaa samanlaiset vaatteet kuin kaikilla muillakin. Ostin pitkin hampain topin ja caprit (jotka saa rullattua sortseiksi) ja muutaman kojun päästä löysin topin päälle tommosen... en mä tiedä mikä sen nimi on, vaate ku vaate. En pelkkä narutoppi päällä viitsi kulkea kuin kotona ja korkeintaan koiralenkillä, ymmärrän hyvän ruoan ja juoman tuomat rajotukseni. Kokonaishinnaksi taisi tulla 8 tai 9 € näille kaikille yhteensä, ei siis vararikkoon aja. Ihan mukavathan nämä ovat päällä, silti jäin kaipaamaan pyöräilysortseja. Ja sitä reppua.

Sitten vielä äiteelle kuvaterveiset!

Uudenkarhea pölynimuri, sponsored by äitee ja isi
it50.jpg