22.6.2008
Edelleen noin sata astetta lämmintä. Kukaan ei jaksa mitään, sisällä vaivaiset 27. Yön viileinä tunteina se laskee asteen verran.
Lähdimme kuitenkin Milanoon iltapäivällä. Tutustuimme Parcoon, jonkin sorttinen iso keskuspuisto. Söimme jätskit, katsoimme rumpuesitystä ja tutustuimme Parcossa olevaan Linnaan. Tosin pelkästään pihalta, sisään olisi maksanut.

Puistoa

1671320.jpg

Rytmiryhmä

1671357.jpg

Linna kaukaa

1671365.jpg

Linna lähempää

1671380.jpg

Parcosta lähdimme keskustaan. Kävimme hampurilaisella, ei huvittanut mennä ylihintaiseen ravintolaan. Tutustuimme paikalliseen tavarataloon, myivät Guccia, Armania sekä muita ökymerkkejä, hinnat olivat luonnollisesti järkyttävät. Sieltä suunnistimme Duomon ylimpiin kerroksiin. Hissi maksoi 7 € mutta näkymät olivat hienot.

Tori Duomolta kuvattuna

1672266.jpg

Maisemia

1672267.jpg

1672269.jpg

Hetken ihmettelimme torin tunnelmaa, futismatsi oli alkamassa ja ihmiset kerääntyvät torille sitä katsomaan. Kello oli kuitenkin sen verran että oli pakko ruveta siirtymään kohti kotia, ei ollut tietoa miten junia menee.
Saavuimme juna-asemalle ja kolme varttia junan lähtöön. Kävimme ostamassa juotavaa ja menimme istumaan ulos. Siellä oli Tilanne. Muutamalle herrasmiehelle oli tullut erimielisyyksiä ja pientä tönimistä ja huutamista. Tilanne loppui kun paikalle tuli poliisiauto. Ja toinen. Ja kolmas. Ja viisi niitä taisi lopuksi olla. Kaikki seisoivat, yhtään tappelijaa eivät olleet saaneet kiinni mutta selkeästi tilanne vaati kymmenkunta poliisia. Idiootit, Suomessa ei olisi kukaan varmaan edes vaivautunut soittamaan kyttiä pelkästä huutelusta ja pienestä tönimisestä, olen ottanut pahempia painimatseja kuin tuo tilanne oli. Tein henkisen muistiinpanon etten paini Italiassa.