23.6.2008
Onnea ukille! Kortti on tulossa.
Netti on ollut nyt nurin kaksi vuorokautta. Kaksi pitkää vuorokautta. Hemmetti.
Lähdin aamulla urheasti kokeilemaan neljättä kertaa pääsisinkö torille asti. Bussi tuli, ihme kyllä. Viimeisessä liikenneympyrässä (josta matkaa on n. 2 min) kuski huusi jotain, ymmärsin vain sanan asema. Ilmeisesti että meneekö kaikki asemalle. Kaikki nyökytteli ja kuski lähti ihan toiseen suuntaan. Hetken siinä mietin että mitä pahaa olen tehnyt... Mutta pääsimme perille, tosin toiselle puolelle asemaa muttei sillä ollut niin väliä.
Ja markkinat olivat valtavat. Harhailin siellä ympäriinsä, tavaraa oli jos jonkinmoista. Kuten aina tavarapaljoudessa, en pystynyt päättämään mitä haluaisin ostaa. Lopuksi ostin pitkään himoitsemani laukun sekä kahdet sortsit. Lämpimästi suosittelen kaikille Rhon suunnalla pyöriville markkinoita, paljon tavaraa halvalla. Vesipullo kuitenkin kannattaa ottaa mukaan, siellä ambulanssi nesteytti porukkaa. Ehdottomasti hauskin yksinviettämäni päivä.

Illalla pitäisi lähteä vielä selvittämään minun pyörän kohtaloa sekä mahdollisesti käydä kysymässä liikkeestä miksei minun netti toimi. Pyörän kanssa homma meni niin että vatipäät ottivat sen tarkistukseen että korjaavatko vai antavatko uuden. Lupasivat soittaa Villelle viime viikolla, pitänee mennä kyselemään kun mitään ei ole kuulunut. Ylläri...

******

Ja kiitoksia Il Gigante, sain uuden pyörän. Eivät olleet soittaneet koska "Italiasta ei pysty soittamaan antamaanne numeroon". Joo... No pääasia että homma selvisi ja nettikin toimii.