7.7.2008
Voi miten jännää! Tänään pitäisi tulla laajakaistamies. Yö tuli nukuttua huonosti, kiitos Mirin. Ilmeisesti sillä oli yöllä hätä, heräsin siihen kun se haukkui minun korvaan. Pelästyin aivan törkeän paljon mutta luulin että on ukonilma ja sitä pelottaa, nostin sen meidän välin tyynylle (tai Villen naamalle kuulemma, vahinko) ja jatkoin unia. Jossain vaiheessa havahduin kun ovi kävi, onneksi edes toinen meistä älysi viedä sen ulos.
No, joka tapauksessa nousin 7.30 innolla ja jännityksellä odottamaan. Harjoittelin etukäteen mitä sanon kun hän soittaa ovipuhelimella (pronto, uno momento, vengo giu). Käsittääkseni toi tarkottaa että halojaa, hetki pieni, tulen alas. En sitten tiedä, eiköhän tämäkin asia selviä kaverin ilmeestä. Jos se nyt koskaan tulee.
Tämä meidän nykyinen nettisysteemi onkin aivan huippuluokkaa. Ketään tuskin kiinnostaa sen laskutustapa mutta se on varmaa että jahka saan sen laajakaista niin hankkiudun tästä eroon ja kirjotan asiasta johonkin eu-komissioon. Käsittääkseni kyseisestä liittymästä on ennenkin sinne valitettu, täyttä ihmisen huijaamista.
Nyt sitten odotellaan. Eipä sillä, en olisi markkinoille halunnutkaan, odottelen kiltisti täällä.

*********

Täytyy myöntää että vähäsen uskoin ko tyypin tulevan. Päivä on vasta puolessa ja tuleepahan taas siivottua, parvekkeenkin pesin. Ärtymys kyllä saa ihan uudet mittasuhteet jos ei tyyppi ilmesty.

*********

Tulihan se. Kovasti molotti jotain kun menin vastaan. Sanoin etten puhu italiaa. Ja taas toistui usein nähty kuvio. Sama molotus toistettiin samalla nopeudella, ainoa vastaus joka siihen hätään irtosi oli "ööö" ja sitten pyöriteltiin silmiä ja nosteltiin käsiä. Tämän asian kanssa pinna sen verran kireällä että en jaksanut hymyillä kovin aurinkoisesti. Sain kuitenkin paketin ja ryntäsin sisään sitä aukomaan.
Sitten kokeilemaan. Löytyi jopa puolikas A4 suomea ohjeista. "Ota cd ja laita se koneeseen". Minäpä otin ja laitoin. Kaikki meni erinomaisesti juuri siihen asti että halusi salasanaa. Olen tällä hetkellä kokeillut siihen varmaan sataa eri yhdistelmää. Ei toimi. Kaivoin cd:ltä esiin englanninkieliset ohjeet että mitä kaikkia kikkakolmosia vielä voisi koittaa. Koitin kaiken, olisin vaikka tanssinut parvekkeella sambaa ja rumbaa jos sillä olisi tuo netti käynnistynyt. Ärsyttää. Tosi paljon.

8.7.2008
Netti toimi. Eilen, muutaman tunnin. Sitten jämähti eikä ole montaa kertaa henkiin herännyt. Tunnen valtavaa tarvetta käsitellä tuota modeemia kirveellä. Ärsyttää. Miten täällä ei mikään toimi?

*********

Jee, taas toimii. Kuinkahan kauan? Vartin?