5.7.2008
Lauantai ja taas uusi järvi. Suuntasimme lähijärvelle nimeltä... Hmm, kerron sen myöhemmin kun muistan sen. Ensin kohti kilometrin korkeudessa olevaa tekoallasta. Kävi tuuri, paikka oli nätti ja lähes tyhjä. Helposti löydettiin paikka vähän kauempana muista ja päästettiin koirat irti. Irkulla oli hauskin päivä sitten tänne muuton, se touhusi, tutki ja sähläsi. Minäkin jopa uin, joka ei tapahdu usein. Maisemat olivat hienot, hieman jäi harmittamaan etteivät avanneet patoa ja päästäneet vettä. Itse olisin siellä viihtynyt kauemminkin mutta eväiden syönnin jälkeen jatkettiin matkaa.

Maisemaa
it51.jpg

Rassi ja maisemaa
pi13.jpg

Miri vahtikoirana
pi14.jpg

Käytiin Sveitsin rajalla pyörähtämässä ja pysähdyttiin rannalle hetkeksi. Ihan ok paikka, oli vain paljon ihmisiä ja vesi kylmää.

Ville ui
it52.jpg

Minä kahlaan
it53.jpg

Jonkun aikaa palloiltiin siellätäällä ja lähdettiin kotiin. Tekojärvi oli ehdottomasti käymisen arvoinen, pitänee käydä uudestaankin.

6.7.2008
Koska lauantain reissu näytti että Irkun pitää saada olla irti enemmän niin lähdettiin etsimään paikkaa jossa saa olla irti. Irkku parka, ei se oikein ole vielä sopeutunut kerrostaloelämään ja remmilenkkeihin. Irkku on vähäsen semmonen pellossa kasvanut luonnonlapsi jota nämä rajotukset (älä hauku, kulje remmissä, nätisti nyt) ahdistavat.
Löydettiin pelto ja hetki siinä tallusteltiin. Mutta tylsäähän sekin noille on, pitäisi löytää metsä.
Nakattiin koirat kotiin ja lähdettiin alennusmyynteihin. Paikallisesta Lindexin korvikkeesta löysin paidan ja jopa tingin mustasta väristä. Kaupan kautta kotiin. Koska ilma oli kovin synkkä ja painostava, päätimme ukkospäivän kunniaksi pitää kaljavisan.
Eli ostimme kuusi erilaista kaljaa ja sokkona maisteltiin vuorotellen. Kilpailijoina oli Carlsberg, Fosters, Heineken, Nastro Azzurro, Peroni ja Stella Artois. Molemmat nimettiin kolme parasta sekä huonoin.
Villen lista:
1. Carlsberg
2. Peroni
3. Heineken
Huonoimmalle sijalle päätyi Fosters. Tulokset kovin yllättivät koska Ville on haukkunut Peronia kovin ja toisaalta taas, Suomessa pitänyt Fostersista.
Ja minun lista:
1. Carlsberg
2. Stella
3. Heineken
Huonoimmalle sijalle päätyi Peroni, mikä yllätti minut koska luulin pitäväni siitä. Carlsberg siis lienee perheemme lempibisse.