18.8.2008
Täällä oli pitkä viikonloppu, perjantai oli joku Neitsyt Mariaan liittyvä pyhäpäivä. Torstain epäonnistuneen autonoston jälkeen olimme suunnitelleet sitä sun tätä viikonlopuksi, lähinnä mukavaa tekemistä ilman autossa istumista.
Perjantai aamu valkeni sääennustuksen mukaan sateisena ja menihän se muutenkin pieleen, Villellä oli mahatauti. Joten kaiken mukavan tekemisen sijaan keittelin Villelle puuroa ja Ville makasi sängyssä. Ihme kyllä itse säästyin pahemmalta, maha oli vaan vähäsen yhtenä yönä sekasin.

Sunnuntaina mökkihöperyys oli jo lähellä joten olimme rohkeita ja lähdimme käymään Como-järvellä sijaitsevalla vuorella, lähinnä koirien takia että saavat juosta vähäsen. Matkalla ylöspäin nähtiin aasivauva, mikään reissu ei voi olla turha jos näkee jotain niin suloista.
Autosta pikaseen räpsästy kuva
ita27.jpg

Ajoimme tien päähän, koirat pois autosta ja menoksi, kiipeämistä ei onneksi kauheasti tällä kertaa ollut.

Maisemaa
ita16.jpg

Rassi ryntäilee
ita17.jpg

Tuolta mökiltä kiivettiin
ita18.jpg

Lisää maisemaa
ita21.jpg

Ja kaverukset katselee
ita23.jpg

Irkulla oli niin kiire jahdata kärpäsiä ja heinäsirkkoja ettei siitä taaskaan onnistunut yksikään kuva kunnolla. Hetki istuskeltiin vuorella ja katseltiin maisemia ja lähdettiin kotiin.

Väsynyttä sakkia
ita25.jpg

ita26.jpg

Matkaa hidasti asuntoauto jonka kaasusäiliö oli räjähtänyt kesken ajon, siinä oli varmasti ollut vastaantulijalla jännäkakka melkein housussa, oli nimittäin hajottanut tuulilasin.
Hyvä minireissu ja koiratkin nukkuvat autuuna, edelleen.