21-22.3.2009

Lauantaina herättiin klo 6 ja lähdettiin kohti Genovaa. Koirat jäi tällä kertaa kotiin koska tarkoitus oli käydä akvaariomaailmassa.

Villen työkaverit olivat kertoneet ettei Genovaan pidä mennä autolla. Matkaahan sinne on vaan reilu 150 km mutta motari on kuulemma ihan jumissa ja koko kaupungissa on n. kolme parkkipaikkaa. Onneksi tässä vaiheessa on jo opittu suodattamaan tyyppien höpinät, italialaiset kun reissaavat eniten elokuussa (yleinen lomakuukausi) eivätkä vahingossakaan lähde aikaisin aamulla. Eli, autolla kohti Genovaa.

Olimme perillä puoli yhdeksän jälkeen. Mistään ruuhkasta ei ollut tietoakaan ja pienen arpomisen jälkeen löydettiin akvaariomaailman parkkipaikka jossa oli tilaa vallan mainiosti. Se niistä neuvoista taas.

Edustuskuva autosta

 

Ja tuonne mentiin

Syötiin aamupalaeväät ja paineltiin sisään. Oltiin etukäteen ostettu netistä lippu, tämäkin työkavereiden suosituksesta. Mutta eipä tarvinnut jäädä jumittamaan lipputiskille joten eipä siitä haittaakaan ollut.

Ekat öttiäiset

Voinen jo tässä vaiheessa pahoitella tulevien kuvien onnetonta laatua. Valaistus oli pääasiassa surkea, lasit naarmuisia joten vanhalla pokkarilla ei ihmeisiin pysty. Näillä mennään silti.

Käytiin katsomassa 3D-leffa merenpohjasta. Eipä tuo kovin kummonen ollut ja selostus oli tietysti vain italiaksi. Kesti kuitenkin reilun 10 min niin tulipahan nähtyä. Siitä sitten jatkettiin kierrokselle. Ekana oli hylkeitä, niistä ei kuitenkaan yksikään kuva onnistunut.

Hai ja jokin miekkakalaa muistuttava

Meritähti

Ville ja delfiini

Piraija

Pingviiniallas oli hieno, sen näki parista kerroksesta joten pääsi katsomaan miten lujaa ötökät uivat. Ei mitään saumaa saada kuvaa. Hauskoja otuksia kuitenkin.

Siellä siis oli muitakin kuin pelkkiä kaloja, liskoja, käärme, krokotiilejä (nukkuivat jemmassa), lintuja jne.

Kärmes

Jokin lisko

Ja valtava merikilpikonna. Käsi on mukana kuvassa antamaan suuntaa kaverin koosta.

Pari akvaariokuvaa

Yläkerrasta löytyi kolibrihuone. Lentelivät siellä vapaana, vain pari kertaa sain slaagin kun se ison ampiaisen kokonen lintu valtavan nokkansa kanssa lensi naamalle.

Myöhemmin löytyi papukaijoja

Jokin varaani tms

Pari erilaista meduusaa

Ja yksi yleiskuva akvaariosta

Ja siihenpä se loppuikin. Ihan hieno paikka vaikken tykkääkään isojen elikoiden (hylkeet, delfiinit jne) purkittamisesta. No, se siitä.

Kello ei ollut vielä kauhean paljon joten hetki kierrettiin Genovaa, siitä kun lähti jonkinlainen vanha kaupunki.

Ostettiin jätskit ja hortoiltiin pienillä sivukaduilla. Jossain vaiheessa huomasin että ympärillä seisoskelee kovin paljon toimettomia naisia, jälleen kerran löydettiin tiemme maksullisten naisten joukkoon. Lähdettiin pois ja kotia kohti.

Pieni sivukatu, mä ja kauempana alan ammattilainen

Sunnuntaina oltiin kotosalla ja juhlittiin Rassin 10-v synttäreitä!

Ensin nukuttiin ja lepäiltiin...

Välillä vähän panostettiin juhlintaan...

Käytiin pitkällä lenkillä...

Ja syötiin kakkua.

Ja vielä virallinen synttäriposeerauskuva, vielä kerran Rassille onnea pyöreistä vuosista!